Pametne kuhinje

July 18, 2018

Da li ste čuli za izraz pametna kuhinja i koliko ste upoznati s istim?

 

Tradicionalisti kažu da nije dobro previše se osloniti na tehnologiju te da promjene nisu dobre. Njima odgovara stres u kuhinji te konstantna provjera temperature vode i micanje kablova s radne ploče.

 

Kuhanje je postala moderna disciplina za oba spola. Tome doprinose i razne kulinarske emisije, televizije te blogovi o hrani. Iako zabavno u staromodnoj kuhinji to može biti i jednako naporno ili dosadno. Cilj je, kod modernih i pametnih kuhinja, da možete uživati s Vašim gostima i ne brinuti se previše oko toga što se u kuhinji događa. Ne smiju Vam smetati kablovi te preglasan zvuk nape.

 

Ako želite pametnu kuhinju ne morate uložiti desetke tisuća kuna. Ona može biti pametna implementacijom nekoliko sitnicu pri izradi kuhinje po mjeri pa čak i dodavanju pametne tehnologije u kuhinju koju trenutno koristite. Možda će Vam trebati malo vremena da se naviknete, ali vjerujte mi, vrijedit će. Svo dodatno vrijeme možete iskoristiti za sebe. Pametne kuhinje, ne da samo štede vrijeme, već poboljšavaju vaš životni stil. Uz sigurnije načine, koje novi aparati nude, čak Vam i djeca mogu pomoći u kuhinji. Može biti svima zabavno.

 

Vrijeme se mijenja, uvedite svoju kuhinju u 21. stoljeće. Sve se može povezati. Ne morate se spoticati na kablove. Ne morate brinuti da li ste peć ostavili upaljenu.

 

U tvrtki Select. samo takve kuhinje i radimo. Slobodno nam se obratite.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Pametne kuhinje

July 18, 2018

Select - podigli smo ljestvicu.

July 11, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

00385 952149292

Select d.o.o. - član Contorte grupe

Vinkovačka cesta 21
Virovitica, 33000
Croatia

Address

Contact

Follow